Een hippe tas kopen

Een hippe tas kopen

april 30, 2021 0 Door stropdassenmetlo

Een tas is een accessoire die je bijna altijd wel met je meedraagt. Een tas moet ten eerste praktisch zijn, maar het is ook wel belangrijk dat je ook een hippe tas met je meedraagt die je mooi vindt. Maar hoe vind je nu een praktische en ook nog eens trendy tas? Lees in dit blog naar de verschillende mogelijkheden en bepaal wat voor tas het beste bij jou past.

Een handtas

Een handtas is een wat kleinere tas, die zoals de naam al zegt, je mee kan dragen aan je hand. In een handtas zal genoeg plek zijn voor je meest belangrijke spullen zoals je portemonnee en je telefoon. Doordat een handtas niet zo groot is en je de tas aan je hand draagt, kan je makkelijk je spullen pakken. Als je voor de kassa staat kan je dan binnen no-time je portemonnee in je hand hebben en hoef je dus niet je hele tas door te zoeken.

Een schoudertas

Als je wat meer met je mee wil dragen dan is het een idee om een schoudertas aan te schaffen. Een schoudertas kan je om je schouder dragen en kan dus iets gemakkelijker zijn om met je mee te dragen. Een schoudertas heb je in allerlei maten. Schoudertassen hebben vaak een nette uitstraling, ideaal voor mee naar je kantoor dus. De meeste schoudertassen zijn eenvoudig verstelbaar en kan je zo ook veranderen in een grote handtas.

Een rugtas

Misschien wel de meest voorkomende tas is de rugtas. Een rugtas heeft verreweg het meeste draaggemak. Je kan een rugtas eenvoudig overal met je mee naar toe dragen. Vooral als je wat meer gewicht in je tas hebt zitten is het een rugtas het handigste. Ook als je een langere tijd weg gaat en je moet grotere stukken lopen met je spullen kan je het beste gebruik maken van een rugtas. Je hebt rugtassen ook in verschillende maten.