Flink uitpakken op je trouwerij

Flink uitpakken op je trouwerij

april 29, 2021 0 Door stropdassenmetlo

 

Je trouwerij is de uitgelezen kans om eens goed uit te pakken met je kleding. Het is toch – als alles goed is – namelijk één keer in je leven dat je dit als trouwende partij meemaakt. Dan is een pak of een jurk die je nog in je kast hebt hangen van de H&M natuurlijk geen optie. Het kan wel, er zijn genoeg standaard confectie pakken en jurken die er prima uitzien, maar als je het echt speciaal wilt maken, zou je beter kunnen kiezen voor een trouwjurk of pak op maat.

 

Het op maat laten maken van je trouwjurk of -pak

Het kledingstuk – in dit geval dus het trouwpak of de jurk waarin je gaat trouwen – wordt dan op maat gemaakt zodat het helemaal perfect aansluit op je lichaam. Je hebt dan ook veel meer keuze, zowel qua stijl, stof als pasvorm. Wil je eens gek doen en gaan voor een groen trouwpak van 100% Italiaans schaapwol? Kies je voor een groen pak met een dubbele rij knopen? Of ga je voor klassiek en kies je voor een mooie donkerblauw pak van wol die perfect zit?

 

De jurk waar je al je hele leven van droomt

En ook qua jurken kun je met maatwerk bijna alle kanten op, zowel in de kleur als in de (pas)vorm van de jurk. Dus ga je voor de prinsessenjurk met allerlei tierelantijntjes waar je al je hele leven van droomt of kies je voor een strakke jurk om te laten zien dat je gesport hebt om er goed uit te zien? Maar uiteraard zijn er nog veel meer opties om uit te kiezen.

 

Overleggen is van zeer groot belang

Overleg goed wat je voor ogen hebt en laat je daarna goed adviseren door de maatkledingmaker. Alleen op deze manier heb je aan het eind van de rit de perfecte trouwjurk of het mooiste trouwpak en kun je trouwdag al niet meer stuk. Alle aanwezigen zullen versteld staan van jullie mooie kleding, dat staat hoe dan ook vast.