Hydrowear bedrijfskleding

Hydrowear bedrijfskleding

april 26, 2021 0 Door stropdassenmetlo

Wanneer je werkzaam bent in de zware industrie of offshore dan is goede werkkleding belangrijk. Goede werkkleding beschermt je tegen verschillende invloeden van buitenaf die door weersomstandigheden of werkomstandigheden ontstaan. Verschillende beschermende werkkleding is verkrijgbaar. Je kunt alleen een werkjas kiezen of een volledige outfit. Hydrowear heeft een zeer uitgebreide collectie aan werkkleding. Het merk heeft werkjassen, fleece jassen, overalls en werkbroeken. De kleding items zijn waterdicht en bedien een goede bescherming. Met reflecterende strepen en extra zakken zijn de kleding items een praktische keuze.

Warme en droog met de collectie van hydrowear

Betrouwbaar werkkleding is zeer belangrijk wanneer je in de zware industrie werkt of offshore. Werkkleding van zware kwaliteit biedt niet alleen veiligheid maar ook comfort. Werkkleding hoort je warm en droog te houden. Verschillende gradaties in retentie zorgen ervoor dat je kunt kiezen voor kleding met een verschillende ademhalings factor. In werkkleding met een lagere retentie weerstand zweet je minder snel. Het voorkomt doordoor dat je het te warm krijgt of dat zweet ervoor zorgt dat je het uiteindelijk te koud krijgt. Een hoge RET-waarde ventileert minder en houd je goed warm. Dit zijn perfecte jassen voor in koude omstandigheden.

Waterresistente kleding en regenkleding

Alle jassen van hydrowear zijn waterresistent. Het merk heeft extreem waterresistente regenjassen. De jassen kunnen tegen sneeuw en regen. Regenkleding is gemaakt met verschillende RET-waarden. Regenjassen met zowel hoge als lage RET-waarde zijn zeer geschikt voor outdoor werk. Daarnaast zijn de jassen binnen de collectie zeer verschillen. De jassen zijn te verkrijgen in de segmenten, Hydrosoft, Tender, Simply No Sweat en Simply No Sweat Light. 

Praktische jassen 

Naast de beschermende functie tegen weersomstandigheden hebben de jassen van hydrowear meer voordelen. De jassen van hydrowear zijn praktisch. De jassen zijn opvallend met reflecterende strepen of hebben een nette zwarte of donkerblauwe kleur. De jassen zijn gemaakt van stevig materiaal. Zowel de buitenkant van de jas als de zakken en ritsen zijn gemaakt van kwalitatief materiaal. De jas heeft ontzettend veel zakken aan de binnenkant en buitenkant. De jas is zeker praktisch in gebruik.