Is streetwear fashion echt jouw ding?

Is streetwear fashion echt jouw ding?

juni 2, 2021 0 Door stropdassenmetlo

Skate streetwear heeft doorgaans betrekking op kleding met een vrij ruime pasvorm. Hou jij wel van streetwear fashion? Dan kun je de laatste jaren echt je hart ophalen in de diverse modezaken die ons land rijk is. Deze stijl is namelijk ontzettend trendy, en je hoeft er al lang niet meer voor naar allerlei alternatieve winkels. Het grote voordeel daaraan is dat het vrijwel altijd past. Natuurlijk wordt er onderscheid gemaakt tussen de verschillende maten, maar het is niet zo dat het een hele specifieke vorm heeft. De kledingstukken van streetwear kleding zijn minder getailleerd, en hangen gewoon net wat ruimer.

 

Hoe ziet streetwear fashion eruit?

Los van het feit dat streetwear fashion redelijk ruimzittend is valt het op dat er veel zwart wordt gebruikt. Kies bijvoorbeeld een zwarte broek als basis, en draag daar een top op in het wit of een andere kleur. Grappig om te zien is dat men in deze kledingstijl vaak een riem gebruikt, voornamelijk exemplaren met studs of steentjes erin verwerkt. Dat moet ook wel, want de broeken zitten redelijk wijd. De riem gebruik je dus om je broek omhoog te houden. Los daarvan zie je ook vrij veel sieraden, maar niet in de vorm waar je nu als eerste aan denkt. De sieraden die bij streetwear fashion worden gebruikt zijn namelijk een stuk grover, en heus niet gemaakt van zilver of goud. Het zijn opvallende en veelkleurige kettingen met grove kralen of schakels. Deze worden zonder problemen onderling gecombineerd om een opvallende look te creëren. Eigenlijk kun je de mist niet mee ingaan.

 

Waar koop je streetwear kleding?

Waar je jaren geleden nog naar alternatieve winkels moest om kleding in deze stijl te kopen kun je tegenwoordig vrijwel overal terecht. Het is een vrij trendy stijl op dit moment, en er zijn meer dan genoeg bekende modeketens die streetwear kleding verkopen. Loop gewoon het centrum van een grote stad door en je vindt er genoeg!